top of page

TROFO 2018

Aquest no ha estat un cap de setmana normal, aquest cap de setmana hi ha hagut una trobada d'escoltes a Argentona, amb unes 500 persones!

Tot va començar quan Escoltes Catalans, l'associació de la qual el Calabrot formem part, ens va proposar dur a terme la TROFO, la Trobada de Formació que a la qual assiteixen cada any els caps de l'associació. És un espai on els i les caps dels agrupaments rebem una formació sobre una temàtica concreta anualment. Però no només hi assiteixen caps! També hi ha un espai pels Claners, la unitat més gran del cau, el Salt. En aquest reben formacions per tal d'adquirir coneixements sobre la unitat de Clan i alhora començar a veure a perspectiva de ser caps.


Després de molts mesos de feina constant, reunions amb Escoltes, l'Ajuntament, l'Escola d'Argentona i l'Institut, va arribar el cap de setmana esperat, el dissabte 3 de març. Per fi començava a agafar forma tot el que havíem preparat. Dissabte va ser un dia de formacions, ponències i taules rodones, on totes van tenir l'oportunitat d'aprendre d'experiències d'experts i mostrar el nostre punt de vista. A l'hora del sopar vam contar amb l'ajuda de les famílies i les excaps, a les quals estem molt agraïdes, per montar les taules, fer les amanides, servir el sopar... Tot i que el plat estrella del sopar van ser les grans paelles, i boníssimes, que ens van preparar un grup de bona gent de Dosrius. En Marc Ràmia, cantautor mataroní, va arrodonir el sopar amb les seves cançons acústiques. Quan tothom va acabar de sopar, vam poder gaudir del correfoc que ens van oferir els Diables d'Argentona i, seguidament, la festa va continuar amb el dj: en Jordi Grané.

El dia següent, va començar amb un maravellós àudio que vam crear els caps expressament per despertar a tothtom (us el penjarem aviat, és digne d'escoltar-lo). Un altre cop amb l'ajuda de les fantàstiques famílies, vam preparar i servir l'esmorzar per tal de poder encarar les formacions del diumenge amb molta més energia. Després d'això. tot va anar rodat amb les formacions i seguidament amb la cloenda.

Finalment, els i les caps convidades van anar marxant i l'escola es va queda completament sola, només amb el Calabrot, celebrant que la TROFO ja s'havia acabat i havia estat tot un éxit (i ens estalviem parlar de les hores que ens vam passar netejant...).

Per acabar, volem tornar a agraïr a tots els que han col·laborat en la preparació i portada a terme de la trobada, especialment a la Mònica Bertran de l'ajuntament, i a l'Escola i l'Institut per cedir-nos els espais i a les famílies i les excaps per tota la feina que han fet sense esperar res a canvi, i sempre amb un somriure.


Moltes, moltes gràcies a tothom!


Per últim us deixem unes quantes fotos, gaudiu-les!!



Entradas destacadas
Entradas recientes
bottom of page